Limba română, întrebare adresată de ovidiusurlea, 8 ani în urmă

Textul argumentativ va rog frumos

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aurelcraciun59
1

Răspuns:

Explicație:

  În opinia mea  concursurile literare ajuta adolescentii sa-si îmbunatateasca mijloacele de comunicare atat timp cat subiectele de la concursuri se refera la zbuciumul si dorintele lor.

  Un prim argument ar fi ca desi se apropia vacanta s-au gasit destul de multi adolescenti liceeni sa participe la concurs .

   Un alt argument ar fi ca s-a vazut din diversitatea abordarilor acestei teme desi te-ai fi asteptat ca adolescentii sa fie axati pe subiecte mondene specifice varstei lor fara prea multa filozofie , moartea , abisul iubirii . Aceasta dovedeste ca au trait experiente mature cu framantari si idealuri pe care viata nu i-a ocolit ..Bineînteles ca unii ca cei ce au castigat concursul s-au remarcat prin talent nativ dar si ceilalti au casigat prin participare dovedind un mare potential  de comunicare .Deci absolut toti au avut de castigat .

    Un alt argument din care personal  am tras concluzia ca aceste concursuri sunt benefice comunicarii si totodata m-au ajutat este acela ca am participat ani de-a randul la concursuri de poezie cu rezultate mai mult sau mai putin remarcabile dar ele m-au facut sa citesc mai mult ,imaginatia mea sa zburde fara teama ca voi gresi ,iar comunicarea fiind principiul meu de baza care ma va calauzi în viata  indiferent de anturajul în care ma aflu.

   

Alte întrebări interesante