Limba română, întrebare adresată de milk40, 8 ani în urmă

Ţi s-a intamplat vreodata sa ramai indiferent,intro sitoatie in care ajutorul tau ar fi fost important?? Cum te-ai simtit dupa aceea?? va rog dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jdjs66
19
Da..dar a parut ciudat ca nu i am acordat ajutorul cerut si..ramasem deseori pe ganduri ca puteam ajuta aceasta persoana si nu am avut cum..dar mi s a dat o a doua sansa si am ajutat acea persoana multumimdu mi la fel intr un moment ce nu am avut de la cine primi ajutor..
Răspuns de rooster56777out
7
Da mi s-a intamplat. Indiferenta mea a cauzat multe pagube deci ar fi trebuit sa ma gandesc bine daca sa-mi pese sau nu. Mintea mea era furioasa atunci si de aceea nu am acordat atentie situatiei, un lucru foarte gresit din partea mea.Este bine sa fii mereu pregatit fiindca dupa aceea n-o sa mai ai regrete. Totusi, este imposibil sa fii mereu pregatit fiindca oamenii sunt adeseori imprevizibili si n-ai cum sa fii pregatit pentru imprevizibilitate. Dupa aceea am avut o parere de rau.Ca sa-mi repar greseala m-am gandit ca data viitoare sa dau mai multa atentie unor situatii poate pentru mine banala dar pentru alta importanta. Ideea e ca nu m-am gandit si la el ci doar la mine inca o greseala imensa deseori intalnita in societate. Concluzia este sa nu fii nepasator cand vine vorba de-o situatie pentru tine banala. Trebuie sa nu fim egoisti fiindca daca nu suntem ajutam mai multa lume ca in expresia:Dar din dar se face rai! Sper ca te am ajutat!

Alte întrebări interesante