Engleza, întrebare adresată de inicoinico199, 8 ani în urmă

Trad the text în Page 20 and match the pictures ți the places.
VA ROG DAU COROANA PROMITT​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bigmacmcdonaldskfc
8

Maggie este ghidul nostru turistic în călătoria noastră prin Marea Britanie.

Maggie: „Există patru țări în Marea Britanie: Anglia, Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord. Iată locurile mele preferate:

În primul rând, Cambridge. Cambridge este un oraș din estul Angliei. Nu este foarte mare, dar este foarte renumit pentru universitatea sa. Universitatea are 800 de ani! Este un oraș istoric, iar clădirile universității sunt în centrul orașului. Kings College Chapel este o clădire frumoasă și este simbolul Cambridge.

Acum nu suntem în Anglia: suntem în Țara Galilor! Ne aflăm în St David's, pe coasta de vest a Țării Galilor. Este un oraș foarte mic și este renumit pentru frumoasa sa catedrală. St David's este la doar 2 km de mare.

Bun venit în Irlanda de Nord! Nu suntem într-un oraș: suntem lângă mare, pe coasta de nord-est. Aceasta este Calea Uriașilor. Ce este? Este o formațiune naturală de stâncă. Este foarte vechi și e foarte interesant. Este o atracție turistică foarte populară.

Unde suntem acum? Suntem în Scoția! Suntem pe Loch Ness. Loch Ness este un lac frumos din nordul Scoției. Castelul Urquhart este aproape de lac. Este un castel foarte vechi și este și foarte mare. Loch Ness este foarte faimos pentru monstrul său, „Nessie”! Deci unde e Nessie? Ea nu este aici azi!

Suntem din nou în Anglia! Astăzi, suntem la Stonehenge. Ce este Stonehenge? Este un monument preistoric din sudul Angliei. Stonehenge este unul dintre monumentele de top din lume! Are vreo 5.000 de ani. Este un cerc de piatră, dar cercul nu este complet acum. Pietrele din cerc sunt enorme de aproximativ 9 metri înălțime. Este foarte interesant, dar ce este? E un mister!

Alte întrebări interesante