Engleza, întrebare adresată de adi3229, 9 ani în urmă

Traducere:
In Newquay,there is a big difference between serious surfers and the so-called 'beach boys'.Serious surfers are much stronger,thinner and fitter than beach boys.They live to surf and nothing gets in their way.They surf three times a day if possible,in winter and in summer,and they never seem to notice the cold.
A typical serious is 21-year-old Flip(nobody knows his real name).He gave up his job in a supermarket in London two years ago and has been in Cornwall ever since.Flip works as a part-time assistant in a surf shop in the morning and as a barman in a hotel at night.He has not had a night off for seven weeks but says:'I'm not unhappy,because the jobs leave my afternoons free for surfing I know I haven't got a career but I can't stop surfing.I expect that one day my lifestyle will be impractical and I'II have to find a full-time job.But at the moment I'm happy'
Multumesc!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mi6a1
2
In Newquay există o mare diferență intre surferii serioși si așa numiții baieți de plajă. Surferii serioși sunt mult mai puternici, mai subțiri și mai in formă decât baieții de plajă. Ei trăiesc pentru a face surf și nimic nu stă in calea lor. Ei fac surf de trei ori pe zi, dacă se poate, vara și iarna, și se pare ca nici nu observă frigul.
Un surfer tipic este Flip, cu vârsta de 21 de ani (nimeni nu-i știe adevăratul nume). Acesta a renunțat la slujba sa intr-un supermarket din Londra acum doi ani și s-a stabilit in Cornwall de atunci. Flip lucrează dimineața cu jumătate de normă ca asistent intr-un magazin de surf și ca barman intr-un hotel noaptea. El nu a avut o noapte liberă de șapte săptămâni, dar spune: Nu sunt trist, deoarece slujbele îmi lasă după amiezele libere pentru surfing. Știu ca incă nu mi-am făcut o carieră, dar nu mă pot opri din surfing. Mă aștept ca int-o zi stilul mei de viață sa fie nepractic și voi fii nevoit să îmi iau o slujba cu normă intreagă. Dar, in acest moment sunt fericit.

adi3229: Mersi
Mi6a1: Cu placere!
adi3229: De ce nu pot da marcheaza ca cel mai bun raspuns??
Alte întrebări interesante