Franceza, întrebare adresată de mastersgraphs, 8 ani în urmă

traducerea textului va rog​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Amiubita
0

Traducere:

Aproape două milioane de francezi lucrează în străinătate. Franța este renumită în întreaga lume în anumite domenii precum: comerțul alimentar, comerțul de lux și comerțul de modă. Francezii care s-au specializat în acest sector își găsesc cu ușurință de lucru în toată lumea.

Naima, are 24 de ani, brutar:

Am descoperit brutăria în timpul unui stagiu la facultate. Ceea ce îmi place la această meserie este partea sa manuală și creativă. După ce am lucrat câțiva ani în Franța, am decis să plec în străinătate. Acum lucrez în Tokyo, Japonia. Japonezii iubesc pâinea franțuzească!

Patricia, 42 de ani, parfumier:

Întotdeauna mi-am dorit să lucrez în lumea parfumurilor, este o adevărată pasiune! Am studiat în Franța, la una dintre cele mai bune școli din lume. Îmi place să călătoresc și meseria îmi permite acest lucru, deoarece know-how-ul francez în domeniul parfumeriei este recunoscut în întreaga lume. În 2008, am mers la New York.

Jean-Yves, are 37 de ani, stilist:

Când străinii se gândesc la modă, vorbesc imediat despre Coco Chanel Yves Saint-Laurent și Jean Paul Gaultier: sunt foarte cunoscuți în lume. Această reputație m-a ajutat. Am început prin a face un VIE la Milano și a mers atât de bine încât nu am plecat niciodată. Îmi iubesc meseria și țara mea adoptivă!

Alte întrebări interesante