Engleza, întrebare adresată de MirunaMrrru, 8 ani în urmă

Traduceti acest text! 20 puncte, fara google translate!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de VlaD220D
1

Dennis McCaffrey se alatura British Pupils intr-o clasa de translatie high-tech. Lectia de azi este o conferinta video cu studenti din toate colturile lumii. "Esti acolo, Londra, Anglia?" "Da, spuse Sarah, facandu-si primul video translatic la varsta de 14 ani. Imaginile Sarei si altora din English Pupils au fost prezentate in salile de clasa din Tennessee, Virginia si California, USA. Fiecare grup ar putea sa se vada unii pe altii pe un ecrat impartit in patru.

     Era prima sesiune din Global Schoolhouse project, folosind tehnologie noua, ieftina pentru o conferinta video dintre scoli de la mii de mile departare. Transmisia nu era foarte buna, dar nu deranja pe nimeni: ne-au inteles destul de bine/

  Profesorii de o parte si de alta a oceanului Atlantic au fost foarte impresionati. Totul a decurs conform planului si incepatorii s-au comportat ca niste profesori experimentati. "Le-am spus sa nu iroseasca timpul" spuse unul dintre profesorii implicati "Si ei nu au stat degeaba, au trecut imediat la proiectul despre poluarea apei".

     Conversatia a foarte serioasa "Cu cat mai devreme lucram impreuna, cu atat mai devreme problemele vor fi rezolvate." spuse o fata din Anglia. Un baiat intrebase pe Californieni despre BayWatch, serialul TV despre salvamari. "Apa nu este atat de curata pe cat este aratata la TV" spuse David din Jefferson High.

  "Nu devii emotionata?" am intrebat-o pe Sarah dupa aceea. "Oh, da" spuse ea. "Am fost foarte emotionata. Nu am mai vorbit cu baieti din state printr-un computer.

  Eu nu am vorbit niciodata cu un baiat din state..., spuse alta fata.

    Proiectul Global Schoolhouse foloseste camere video si computere personale conectate la internet, si reteaua internationala. Tinta acestui proiect este sa atraga atentia tinerilor. 40 de tari au participat pana acum. Viitorull pare promitator si nu exista un motiv pentru care mai multe scoli din toata lumea sa vorbeasca cu altii.


MirunaMrrru: Multumesc foarte mult! Sper ca traducerea sa fie corecta.
VlaD220D: Ma bucur sa ajut. Nu sunt profesor de engleza sunt doar un elev ca tine deci nu cred ca este 100% perfect dar un 9-10 iei pe el. depinde de profesor
Alte întrebări interesante