Engleza, întrebare adresată de Marian430, 8 ani în urmă

Traduceți acest text în Română! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DMDaria
1

Esti un ‘ochi patrat’? Daca esti similar cu majoritatea oamenilor asta inseamna ca te uiti des la televizor.

Sunt multe programe din care sa alegi. Este foarte simplu sa te uiti la televizor cu orele. Cu toate aceste noi cabluri si servicii digitale poti fi distrat de televizor 24 de ore zilnic. Desigur, multe programe sunt bune. Sunt sigur ca agreezi cand spun ca oamenii si uita la prostii.

Poate sa fie facut ceva cu aceasta ‘dependenta de televizoare’? Da, cred ca da. Poti sa te uiti foarte simplu ce programe sunt inainte sa deschizi televizorul. Poti sa alegi ce programe sa vizionezi, in acest fel pastrezi timp si pentru lucrurile importante.

In trecut eram un ‘ochi patrat’, acum nu mai sunt!

Răspuns de dely2005
0

Ești un ochi corect(drept,total,pătrat)?

Dacă tu ești similar cu majoritatea oamenilor, probabil vă veti urmări o mulțime de televiziuni.

Există atât de multe programe de a alege.Este foarte ușor să privești televiziuni pentru ore în fiecare zi.Cu tot cu noile servicii de cablu și digitale, puteți fi distrați de televiziune pentru 24 ore pe zi.Desigur,multe programe sunt foarte bune.Eu sunt sigur că tu vei fi de acord,în orice caz,mulți oameni gunoi se uită la o mulțime de gunoi.

Se poate face ceva despre dependența de televiziune?Da,așa cred.Puteți căuta cu ușurință pentru a vedea ce programe de televiziune apar înainte de a porni.Tu poti alege doar programele pe care tu vrei să le vezi cu adevărat.In același fel,tu poti avea mult mai mult timp pentru a face alte lucruri mai interesante.

Eu am utilizat ochii corecți, dar acum nu sunt!

Sper să fie corect!Nu sunt sigură dacă am tradus bine începutul și sfârșitul.

Alte întrebări interesante