Engleza, întrebare adresată de florinavadinan, 8 ani în urmă

Traduceti lectia !
The sleepover party!!
Multumeeesc frumos!!
Dau coroana !Urgent!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eleeweleew
32
1. Totul a fost plănuit de Jane. Ea a dorit să aibă la cea de-a unsprezecea aniversare o petrecre în pijamale. Și-a respectat promisiunile de a fi cuminte pentru a-i organiza această petrecere. Oricum, soțul meu nu a fost de acord, și nici fiul meu mai mare, Alan. 

2. După prânz, toți se pregăteau de petrecere.  Am folosit toate cearceafurile și toate fețele de pernă pentru a face 5 paturi. Apoi, am pus o fața de masă. Alan a pus bananele într-un bol. Pe masă au fost așezate doze de cola și sucuri de portocale. Cutia de înghețată și tortul așteptau în frigider. Când totul a fost gata, Jane a coborât să își primească invitații.

3. Tracy a venit prima. Era împrăcată într-o rochie albastră drăguță și i-a adus lui Jane niște cercei frumos. Carol și Linda au ajuns împreună, amândouă purtând rochii frumoase. Ele i-au adus lui Jane tablete de ciocolată, o rochie și o pălărie pentru păpușa ei. Mary a ajuns exact după. Ea i-a adus o carte cu un ban înăuntru. Fetele și-au admirat îmbrăcămintea. Ele ne-au spus că avem cea mai frumoasă casă și mobilă drăguță, chiar dacă au petrecut în casa noastră mii de ore.

4. Când s-au dus sus, petrecerea a început. Erau foarte gălăgioase! Apoi, am aprins lumănările tortului, am luat înghețata, am urcat sus și i-am cântat toți la mulți ani. 

5. Pe la 11, am mers iar sus. Fetele îmbrăcate în pijamale vorbeau în pat. Au mâncat tot tortul și toată pizza. Le-am spus să doarmă, dar aceste abia începuseră bătaia cu perne după jumătate de oră. Le-am atenționat să facă liniște și nu mai târziu de miezul nopții, fetele au adormit în sfârșit.
Alte întrebări interesante