Engleza, întrebare adresată de alexciobanu061, 8 ani în urmă

traduceti textu asta repede dau coaroana!!!!! tot textu!!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ania666
3

Răspuns:

am aterizat astazi in capitala orasului Quito in dimineata asta. cand am mers afara,era foarte cald si umed. ne-am urcat in autocarul Coca din raul Napoli. i-am intalnit pe ceilalti studenti din grupul nostru,ei erau din toata lumea. toti eram obositi dar foarte nerabdatori sa calatorim in Amazon.

Astazi,ne-am trezit cu o vreme ploioasa dar s-a oprit dupa micul de jun la scurt timp. am mers in jos pe rau si ne-am luat kaiacurile. jungla ne imconjura din toate paritile. copacii erau mai inalti decat nlocurile din orasul meu. veveritele,maimutele si papagalii se uitau la noi din copaci. a fost fantastic!

A fost ceata in dimineata asta dar noi ne-am continuat ziua asa cum planuisem. ne-am oprit intr-un sat unde oamenii ne ofereau cadouri si ne ziceau povesti in jurul focului. ghizii nostri ne-au povestit de toate animalele care traiau acolo. mi-a placut Macaws. ei au pene frumoase.

Astazi ne-am trezit la ora 5 dimineata. era foare frig si batea vantuk. ne-am impachetat bagajele,am spus la revedere si am parasit oraselul la ora 7. acum zburam spre casa. sunt fericita sa ma intorc acasa,dar si trista pentru ca parasim orasul acela superb!

sper ca te-am ajutat! sper sa imi dai coroana

Alte întrebări interesante