Engleza, întrebare adresată de cri58, 9 ani în urmă

Traduceti textul din engleza in romana !DAU COROANA !VA ROG!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ehide
0
Dupa cum stiti, majoritatea dragonilor sunt complet inofensivi. Oricum daca intalnesti un dragon ar trebui sa fii foarte atent caci unii dragoni sunt extrem periculosi si urati.
Sarpele Limba Verde: acesta este cel mai urat dragon din jur. Este suflator de foc si mancator de oameni. De obicei este intalnit in paduri sau in zonele de munte. Metoda lui preferata de atac este de a ambusca pe cineva. Se ascunde dupa copaci ci ii surprinde pe trecatori. Cu toate ca are aripi, nu poate zbura, dar ai grija la ghearele sale. Sunt extrem de ascutite. De asemenea taca si cu coada lui ascutita. Punctul sau slab este buricul unde ascunde ceva subtire.

Sarpele de mare adanca: Cu toate ca acest dragon este ierbivor, este extrem de periculos. Ii place sa manance lemn, in special corabii de lemn. Deci daca intalnesti acest dragon ar fi bine sa te indrepti catre tarm cat mai repede. Acest dragon prefera marile si oceanele si nu va iesi niciodata la mal. Deci daca poti ajunge la mal, esti in siguranta. Cand dragonul nu poate gasi corabii de lemn sa manance, se hraneste cu alge si varec.
Alte întrebări interesante