Engleza, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Traduceti textul:Read the story carefully. Then choose the explanation you like best.You will find out whether you enjoy feeling scared, are crazy about mystery, or whether you are a logical person. BY THE TIME Robbie got back to his uncle's, everyone else had already sat down to dinner. Robbie took his place at the long table in the dark old dining room. He really didn't like staying at his uncles's house; he found it a bit frightening, and the constant rain and wind added to the chilling atmosphere. It had been another long, boring day. He had spent the morning is lessons, then he had helped Aunt Margaret in the garden before he met the new friends he had made. The best part of the day had been the football match with his friend. His cousin Helen, who sat opposite him at the table was, as usual, ignoring him. Have you heard? asked Uncle Mark, There's been another victim of the 'Thing', as everyone's starting to call it.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Londhron
1
Cititi povestea cu atenție. Apoi alege explicația care îți place mai mult. Vei afla dacă îți place sa te simți speriat, ești nebun după mister sau ești o persoana logica. Pana cand Robbie a ajuns la bunicul lui, toți ceilalți s-au Așezat la masa. Robbie s-a asezat in locul lui in vechea si întunecată sala de mese. Chiar nu-i plăcea sa stea in casa bunicului sau; ii părea puțin înfricoșătoare, ploaia si vântul constante întărind si mai mult atmosfera înfricoșătoare. A fost încă o zi lunga si plictisitoare. El a petrecut dimineața la ore, apoi a ajutat-o pe Mătușa Margaret in grădina înainte de a se intâlni cu noii prieteni pe care si a făcut. Cea mai făina parte a zilei a fost meciul de fotbal cu prietenul lui. Verișoara lui, Helen, care stătea in partea opusa lui, il ignora, ca deobicei. 'Ati auzit?' întreaba unchiul Mark. 'A fost încă o victima a lui 'Thing', cum a început sa ii zică toată lumea.

mariusfrumusel: Eu vroiam TOT textul... ptr azi am tema
mariusfrumusel: Dar deja este cam tarziu
mariusfrumusel: Ca pana scriu eu :(
Răspuns de Madydy
1
citeste povestea cu atentie . Apoi alegeti explicatia care iti place mai mult . Veti afla daca va puteti bucura de sentimentul speriat , sunt nebun  despre mister sau sunteti o persoana logica. De Robbie timp s-au intors la unchiul sau , toti ceilalti au asezat deja pana la cina . Robbie a avut loc la masa lunga in intuneric , camera de cina vechie . El intr-adevar nu-i place ca sunt cazati la casa unchiului sau, el a gasit si un pic de frica si ploaie constant si vantse adauga in atmosfera friguroasa . Ar fi fost o alta zi  lunga si plictisitoare. El a pertecut pana dimineata , atunci el a ajutat-o pe matusa lui Margaret, in gradina inainte de intalnire cu prietenii. Cea mai buna parte a zilei a fost meciul de fotbal cu prietenii sai. Acest var Helen care statea vizavi de la masa a fost ca de obicei ignorat. Ai auzit? Unchiul a intrebat pe Mark . Nu e Benn, o alta victima a '' lucru'' ca toata lumea incepe sa-i spuna



               GATAAAAAAA  ....... nush daca e chiar bine dar am incercat ...
Alte întrebări interesante