Engleza, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Traduceti textul urmator in limba romana.
Multumesc!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alina1234567892
0
dar in ce clasa ai asa ceva de facut??????

alina1234567892: multumesc
Răspuns de MihaelaD8
2
Cei patru membri ai trupei Beatles - John Lennon, Paul McCartney, George Harrison și Ringo Starr - s-au născut în Liverpool. John, Paul și George se cunoșteau de la școală și cântau împreună la chitară într-o trupă rock numită ”The Quarrymen”, în anul 1959. Erau spre sfârșitul adolescenței. Ringo Starr s-a alăturat grupului abia în anul 1962, după ce Stuart Sutcliffe ”cel de-al cincilea membru Beatles”, a murit. John, George și Paul cântau la chitară ritmică, chitară lead și chitară bas. Ringo cânta la tobe.
Trupa Beatles și-a început cariera la clubul Cavern din Liverpool. La început au apărut fără Ringo, pe data de 21 februarie 1961. Pe 9 noiembrie, Brian Epstein, proprietarul unui magazin de discuri, a văzut trupa Beatles într-o sesiune live. S-a întâlnit cu ei și o lună mai târziu le-a devenit impresar. Brian Epstein le-a oferit membrilor Beatles o schimbare de imagine - celebrele costume și tunsori Beatles.
În 1963, trupa a avut primul hit ce a ajuns numărul 1 în topurile din Regatul Unit, numit ”Please Please Me”. Au avut primul concert în SUA pe 11 februarie 1964. În aprilie 1964, trupa Beatles era în topul cântecelor și albumelor din Regatul Unit și erau pe primele cinci poziții ale topurilor din SUA.
Următorii doi ani au fost apogeul nebuniei Beatles. Fetele țipau și plângeau la concertele lor. Toată lumea cumpăra discurile lor. În anul 1966, trupa Beatles avea încă opt hituri ce ajunseseră pe prima poziție și cinci albume clasate pe prima poziție.
În 1967, trupa Beatles a scos cel mai creativ album, intitulat ”Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band.” În același an, au mers în India și au devenit adepți ai yoghinului Maharishi Mahesh. De aici încolo, lucrurile s-au schimbat. Treptat, nebunia Beatles s-a stins și, în 1968, cei patru membri au mers în direcții diferite. În 1971, trupa s-a destrămat.
Dar muzica celor de la Beatles nu a murit. Avea ceva special și muzica lor este încă foarte populară și în ziua de astăzi.
Alte întrebări interesante