Engleza, întrebare adresată de cristinabotnari762, 8 ani în urmă

Traduceti textul, va rog.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de chiricadumitrugabrie
1

Verisoara Amandei Mary a venit in vizita din Scotia. Este sambata dimineata iar ea vrea sa se familiarizeze cu cartierul. Asta o sfatuieste Amanda pe Mary sa faca.

   "Cand iesi, te vei regasi in Strada Green. Fa dreapta, apoi du-te dupa colt si mergi in josul Strazii East. Vei vedea un nou magazin mare si un vechi parc acolo. Sunt cateva fantani frumoase in parc. Fa dreapta pe Strada Oak, care este faimoasa datorita stejarilor sai, si mergi spre pod. Cand ajungi pe pod, nu te grabi. Uita-te in jur si admira privelistea frumoasa. Sunt atât de multe salcii pe malul râului. Imi place sa ma joc acolo cu prietenii mei.

  Treci podul si vei vedea moderna cladire a bancii. Oficiul poștal și magazinul chimistului sunt vizavi de bancă. Fa dreapta in coltul Strazii West si Oak. Mamei mele și mie ne place strada West cand mirosul de liliac umple aerul.

Fa dreapta si  vei vedea Sfanta Biserica Annei pe Strada Bell. Este biserica la care eu si parintii mei mergem duminica. Daca vrei sa ajungi la zoo i-a autobusul numarul 7 pe Strada West si coboara la zoo.

 Sper ca iti va placea turul de mers.

Alte întrebări interesante