Franceza, întrebare adresată de Opereta, 8 ani în urmă

Traduceți textul va rooog.....

Anexe:

petrapetruta: Succes!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Tarazanoglu
1
Corsica cucereste America.

Era ca intr-o poveste…

Marina a crescut in inima desisului corsican… ea isi petrecea timpul inotand in raul din apropiere, supraveghind oile, reculegandu-se la biserica. Ea are ochii albastri, cantareste 52 de kg si are 1,76 m inaltime. Nu are decat 17 ani, iar covorul rosu al victoriei se intinde / desfasoara deja in fata ei.

 

Acum mai putin de o luna, Marine traia/locuia inca la munte, la Taglio Isolaccia. Douazeci de locuitori treizeci cel mult. Un satuc cu femei cu batic si saboti, cu batrani care fumeaza in fata usii casei. Sa devina top model ? Marine visa la asta ca toate tinerele fete care se uita la televizor …La scoala, Marine era mai degraba de genul micuta-timida-care-ramane-in-coltul-ei. Complexata pentru ca mama ei ii cumpara perechea cea mai ieftina de tenisi din supermarchet. Descumpanita cand tatal ei, marinar, o facea maimuta atunci cand ea dansa hip-hop cu surioara ei, pe muzica difuzata la tranzistorul familial.

Februarie 2000. Atunci s-a schimbat totul…

Marine a avut revelatia anului. Si-a parasit satul pentru a zbura la Miami, dupa ce a cucerit New York-ul, Parisul si Milano. Ce place la ea ? Frumusetea ei clasica, dar si aerul ei natural, ca nu este deloc pretentioasa…

 

Dupa Figaro Magazine

de sambata 27 ianuarie 2001


Alte întrebări interesante