Engleza, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Traduceti va rog !!!
Angela"s mother came home early yesterday.She wanted to do some shopping.Angela went with her.They bought a beautiful dress for mother and a shirt for father.Then they went to the toy departement .There were lots of toys for boys and girls.Angela liked one doll very much and mother bought it for her .They also bought a toy car for Tim.


Andreea1236: un ce lima este ?
Andreea1236: limba *
Utilizator anonim: Engleza

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mi444
0
Angela mama a venit acasă devreme ieri.Ea a vrut să facă nişte cumpărături.Angela a mers cu ea.Ei au cumpărat o rochie frumoasă pentru mama si un tricou pentru tatăl.Apoi au plecat la departament jucărie.Au existat o mulţime de jucării pentru băieţi şi fete.Angela o papusa-a placut foarte mult si mama l-a cumpărat pentru ei.De asemenea, mi-au cumpărat o maşină de jucărie pentru Tim.
Răspuns de stefaniaoprea
1
Mama Angela a venit acasă ieri devreme. Ea a vrut să facă niște cumpărături. Angela a plecat cu ea. Ei au cumpărat o rochie frumoasă pentru mama și o cămașă de tata. Apoi au mers la departamentul de jucării .Nu au fost o mulțime de jucării pentru băieți și fete. Angela a placut o păpușă foarte mult și mama a cumpărat pentru ea .Ei au cumpărat, de asemenea, o mașină de jucărie pentru Tim.
Alte întrebări interesante