Engleza, întrebare adresată de conea2005, 8 ani în urmă

traduceti va rog repede

Anexe:

TheLion: Ai google trans, man
ancasin: google translate nu se compara cu tradusul real

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ancasin
2

The beatles au fost o formatie pop celebra, din Marea Britanie, care si-a scos primul album in 1962 si care a devenit probabil cel mai faimos si de succes grup muzical din tote timpurile. Cand s-au separat in 1970, fiecare membru al trupei a continuat sa lucreze in muzica pop.


P…….. este un jucator de football brazilian considerat de multi a fi cel mai bun jucator din lume. A jucat pentru Brazilia in 3 campionate mondiale apoi a mers in state, unde a ajutat la popularizarea footballului.


Mark Twain (1835-1910) a fost un scriitor american si umorist, cunoscut mai ales pentru nuvelele lui: Aventurile lui Tom Sawyer si aventurile lui Huckleberry Finn. El e de asemenea cunoscut si pentru descrierile lui din “viata pe Mississippi”. Numele sau real era Samuel Langhorne Clemens


Thomas Alva Ferdinand Abraham Edison( 1847-1931) a fost un inventator american. El a inventat becul si calea prin care putem trimite electricitate la distanta. De asemenea, a inventat prototipuri de: microfon, casetofon si echipament pentru cinema, telegraf si telefon.


Magellan(about 1480-1521) a fost un marinar portughez,  primul om care a inconjurat pamantul. Calatoria sa a dovedit ca pamantul e rotund.



Abraham Lincoln (1809-65) a fost un avocat autodidact si un presedinte republican  al Americii (1861-65). A fost impotriva sclaviei si cand a ajuns la puterea statelor din Sud, a vrut sa paraseasca America.  Acest fapt a dus la razboiul civil american in care s-a luptat cu statele din Sud . In 1863 a spus ca sclavii o sa fie eliberati.  De asemenea, dat adresa  Gettysburg-ului  in  favoarea democrației.

Walt Disney (1901-66) a fost cel mai bun caricaturist din istoria cinematografiei. Primul desen animat Mickey Mouse a dat lovitura instant atat printre copii, cat si printre adulti. Mai tarziu, a produs o serie de desene clasice, inclusiv Pinocchio, Cenusareasa, Bambi, Frumoasa Adormita, 101 dalmatieni. A murit chiar inaintea finalizarii desenului  Cartea  Junglei.  




ancasin: imediat termin
conea2005: ms
ancasin: cu placere
ancasin: jucatorul ala nu am stiut cine e
Alte întrebări interesante