Engleza, întrebare adresată de lenutaroman200, 9 ani în urmă

Traduceti va rog textul.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
4
Regina talk-shourilor

Relatările ei despre oameni obișnuiți și problemele lor au atins inimile celor din audiența ei. Cel mai de succes interviu al ei a fost cel luat regelui muzicii pop, Michael Jakson, in 1993. Peste 100 de milioane de oameni au vizionat interviul care a devenit astfel al patrulea eveniment televizat american din puncte de vedere al vizualizărilor. 
Și-a dorit să fie celebră și a obținut un loc de muncă în cadrul televiziunii. A fost prima femeie și prima persoană afro-americană care prezentat știrile la televizor în Nashville. În 1986 s-a mutat la Chicago punând bazele propriului talk-show care a fost transmis în peste 146 de țări. 
Chiar și astăzi, Oprah Winfrey este o persoană puternică. Nu are copii dar se folosește de succesul său pentru a ajuta copiii altor persoane. Dăruiește sute de mii de dolari studenților. A pus bazele fundației de caritate Angel Network pentru a-i ajuta pe cei cu nevoi. Când este întrebată despre viitorul ei, Oprah spune: ”este atât de strălucitor că îmi arde ochii.” 
Oprah Winfrey s-a născut în 1954 in Mississippi, SUA, într-o famile săracă. A început să vorbească în public la biserică de la vârsta de doi ani. La 12 ani s-a decis asupra carierei. Ea a dorit să fie plătită ca să ”vorbească”. De fapt, nici nu a durat mult până și-a găsit primul loc de muncă la un post de radio. Cu toate că nu avea experiență în jurnalism, a devenit reporter de știri.   
Alte întrebări interesante