Studii sociale, întrebare adresată de AlexandraaD, 9 ani în urmă

Trebuie sa fac un proiect cu tema "Ocrotirea spatiilor verzi"
Situatia pe care am ales-o este legata de un parc care va fi demolat in favoarea unor locuinte. Ce argumente pro si contra ati aduce pentru pastrarea parcului? Dar pentru construirea locuintelor? 


AlexandraaD: va fi distrus*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ioana12
1
In primul rand parcul trebuie pastrat deoarece ajuta la infrumusetarea orasului respectiv. Parcul este un loc de relaxare si un spatiu placut pentru oameni. Avantajele sunt ca acest spatiu nu polueaza iar oamenii se bucura de frumusetea acestuia. Copii se joaca, altii stau si inspira aerul curat. Te poti plimba cu rolele, bicicleta sau pur si simplu te poti plimba.
In schimb locuinta este o spatiu care polueaza si de care se bucura doar maxim 5 persoane spre deosebire de parc unde se pot simti bine mai mult de 5 persoane.
Răspuns de florinerik
1
Parcurile sunt un mediu de relaxare a oamenilor ai a copiilor dar in acelasi timp un spatiu de joaca pt copii.El trebuie pastrat curat si nu trebuie demolat.

Intradevar noi avem nevoie de locuinte pt urmatoare generatii ,dar asta nu inseamna ca trebuie sa demolam spatiile verzi pt constructia lor.
Alte întrebări interesante