ultima pe ziua de azi şi vămulțumesc tuturor !
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Salut,
a) (4x-1)/3 = 1+(x+2)/3
4x-1 = 3+x+2
4x-x = 5+1
3x = 6
x = 6/3
x = 2.
b) -3(x+2)+1 = 2(3-x)-5
-3x-6+1 = 6-2x-5+5
-3x+2x = 6
-x = 6
x = -6.
Succes! :3
a) (4x-1)/3 = 1+(x+2)/3
4x-1 = 3+x+2
4x-x = 5+1
3x = 6
x = 6/3
x = 2.
b) -3(x+2)+1 = 2(3-x)-5
-3x-6+1 = 6-2x-5+5
-3x+2x = 6
-x = 6
x = -6.
Succes! :3
gigantu1:
punctu b) nu e bn. trebuia R = - 6
Răspuns de
1
Ti-am atasat poza la raspuns :)
Anexe:
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă