Limba română, întrebare adresată de marianacucirai66, 8 ani în urmă

un cincinel despre pregatirea vietatilor pentru venirea primaverii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Majesty22
1

Răspuns:

Explicație:

Primavara este o simfonie florala, parfumata de intensitatea si densitatea bucuriilor redesteptate!”

Dupa o iarna lunga si friguroasa, cu totii asteptam cu nerabdare venirea primaverii. Este un anotimp in care invatam cele mai frumoase lucruri de la natura. Bucuria invinge tristetea. Tineretea invinge batranetea. Dragostea invinge raceala dintre oameni. Si cel mai important aspect, pe care il regasim si in scenariile filmelor, este ca binele invinge intotdeauna raul. Primavara e cantec, e armonie, e poezie – momentul cand pamantul se reimprieteneste cu cerul, cu toata creatia.

De ce iubim noi, femeile, anotimpul primavara?

Poate ne-am saturat de hainele groase, culorile inchise, ghete si machiajul neutru. Odata cu venirea primaverii, parca inflorim si noi. Ne dorim schimbari pentru noi, poate un nou look, haine noi. Dar nu uitam nici de casa noastra: facem renovari, cumparam noi obiecte de decor, ne dorim mai multa culoare. Ne gandim si la cei dragi ai nostrii, cum sa-i facem mai fericiti. Devine tot mai evident ca si noi, femeile, inflorim primavara.

1. FA-TI TIMP PENTRU TINE

Ia-ti timp in care sa te ocupi de tine, sa te cunosti, sa visezi si sa iti propui lucruri marete. Ia-ti o agenda si mergi la o cafenea. Scrie tot ce iti trece prin cap, tot ce te face fericita. Esti unica si speciala. Ai multe daruri, abilitati si calitati. Gandeste-te cum poti sa le folosesti pentru a fi o bucurie pentru cei din jur.

2. CUMPARA CADOURI PENTRU TINE SI PENTRU CEI DIN JUR

Fa shopping impreuna cu o prietena. Cumpara-ti haine cat mai colorate, vii. Pregateste-ti tinutele pentru noul sezon. Nu uita de rochii pentru a fi feminina dar si de tocuri. Este timpul sa faci si o curatenie in garderoba ta. Da tot ceea ce nu mai porti, ce nu iti mai place sau nu mai este la moda. Nu uita nici de produsele cosmetice. Cumpara un ruj colorat pentru buzele tale. Rujul roz este unul dintre cele mai indragite produse cosmetice in perioada de primavara. Nu uita sa-l ai in geanta ta in fiecare zi.

3. MERGI LA SALON PENTRU O SCHIMBARE

Un nou look este binevenit. Mergi la salon si consulta-te cu un specialist in domeniu. Alege dintre ceea ce este la moda anul acesta acel look care te avantajeaza cel mai bine. O noua schimbare cu siguranta ca va fi remarcata de ce din jurul tau.

4. RENOVEAZA CASA

O curatenie generala este de dorit in acest anotimp. Nu fa asta singura, ci cauta-ti un ajutor. Poti contacta o firma de curatenie.

5. IESI LA PLIMBARE

Familia are nevoie de tine mai mult decat de orice altceva. Fa-ti timp sa iesi la plimbare cu cei dragi. Bucura-te de etapa in care sunt. Propune-ti sa ai weekendul doar pentru tine si familia ta.

6. STABILESTE-TI CONCEDIUL DE VARA

Cu siguranta ca, gandul la concediul de vara aduce mult entuziasm pentru fiecare in parte dintre noi. Stabileste locul unde iti vei petrece concediul, cu cine il vei face precum si alte detalii.

7. ZAMBESTE!

Zambetul  este molipsitor. Chiar si atunci cand toti sunt tristi si stesati, poti zambi pentru ca stii ca toate au o solutie. Sunt atatea motive pentru care sa impartasim mireasma bucuriei in jurul nostru. Nu uita: starea ta ii poate influenta si pe ceilalti.

Alege in fiecare zi sa fi o bucurie pentru ceilalti in aceasta primavara. Lasa ca parfumul bucuriei sa umple viețile celor din jurul tău

Alte întrebări interesante