Fizică, întrebare adresată de ana20084, 8 ani în urmă

un corp cu masa de 5 kg pe planeta Uranus ar avea greutatea de 11,5 N.
Acceleratia gravitationala pe aceadta planeta (g) este
c) 11,5 kg/kg
b)2,3 N pe kg
d) 23 N pe kg
a) 1,15 N pe kg​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de albatran
1

Răspuns:

b)2,3 N pe kg

Explicație:

g=G/m=11,5/5=2,3


ana20084: scuze,intrebarea era de la un test. Acm nu mai am nevoie de rasp.
albatran: salut, sa fii sanatoasa!scuze dar eu nu raspund pt ajutor la copiat ci pt. a imi mentina/spori inteligenta; deci EU am nevoie de raspuns pt ca IMI(M PLACE sa fiu azi mai destept dcat ieri! daca tu ai nevopie de raspunsuri ca sa iei note pe COPIAT la teste si sa nu acumulezi cunostinte, e alegerea TA, sau daca ai acumula cunstinte destule te-ai prinde ca de fapt e a ALTORAal celor cu "tara te vrea pr0$t" suucezsuri maxime in viata!
ana20084: nu ai scris corect
ana20084: succes si tie!
albatran: siam ajunsaici pt ca "periam" rasopunsurile la misto ale altui user la fel de intweligent, care facwea spam,; am senzatia ca va meritati reciproc, spam-erii si copistii "traind in cercul vostru stramt, noerocul va pwetrece/ iar eu in lumea mea ma simt nemuritor si rece" pariu ca nu stii-fara google- de unde este??
albatran: nu am TASTAT CORECT.. paa, ce sssens are sa iti "pierzi " timpul pe un site de teme/invatatura , cand nu ai teme/teste,. ce sens are sa ma citesti, daca acum nu (mai) ai nevoie..parca timpul "pierdut" la scoala ar fi pt ...note..multa papapa
ana20084: larevedere! ;))
ana20084: boomer
albatran: you're right!! I'm proud of beeing a boomer !! 9ca ide generatia parintilor/bunicilor tai) ma bucur ca NU o sa vad ce va face geneeratia voastra..dar o sa vedeti voi ::))
Alte întrebări interesante