Limba română, întrebare adresată de Dami17226, 8 ani în urmă

Un dialog Mama și fiul părerea despre școala
Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinyannis16
1

Răspuns:

Răspuns:-Mamă?

Răspuns:-Mamă?-Da!

Răspuns:-Mamă?-Da!-Eu cred că școala este foarte interesantă,educativă și unică. Dar vreau să știu și părerea ta.

Răspuns:-Mamă?-Da!-Eu cred că școala este foarte interesantă,educativă și unică. Dar vreau să știu și părerea ta.-Pe vremea mea nu era așa de bine la școlă dar mie îmi plăcea să învăț și să citesc.

Răspuns:-Mamă?-Da!-Eu cred că școala este foarte interesantă,educativă și unică. Dar vreau să știu și părerea ta.-Pe vremea mea nu era așa de bine la școlă dar mie îmi plăcea să învăț și să citesc.-deci îți plăcea?

Răspuns:-Mamă?-Da!-Eu cred că școala este foarte interesantă,educativă și unică. Dar vreau să știu și părerea ta.-Pe vremea mea nu era așa de bine la școlă dar mie îmi plăcea să învăț și să citesc.-deci îți plăcea?-foarte mult. Dar profesorii erau un pic răi și violenți cu noi.

Răspuns:-Mamă?-Da!-Eu cred că școala este foarte interesantă,educativă și unică. Dar vreau să știu și părerea ta.-Pe vremea mea nu era așa de bine la școlă dar mie îmi plăcea să învăț și să citesc.-deci îți plăcea?-foarte mult. Dar profesorii erau un pic răi și violenți cu noi.-îmi pare rău pentru tine. Oricum mulțumesc!


alinyannis16: e stricat scriul
alinyannis16: dar scriu aici partea corectă
alinyannis16: Răspuns:-Mamă?-Da!-Eu cred că școala este foarte interesantă,educativă și unică. Dar vreau să știu și părerea ta.-Pe vremea mea nu era așa de bine la școlă dar mie îmi plăcea să învăț și să citesc.-deci îți plăcea?-foarte mult. Dar profesorii erau un pic răi și violenți cu noi.-îmi pare rău pentru tine. Oricum mulțumesc!
Dami17226: Mulțumesc bro
Răspuns de victoriamanic5
1

Răspuns:

Intro zi mama vine acasa de la serviciu si il intreaba pe Mihai cum a fost la scoala?

-Mihai spune bine dar e  foarte greu  

-Mama il intreaba de ce?

-Mihai spune ca trebuie sa scrii mult  ,sa inveti cu se scrie  literile de mana e foarte greu.

-Mama spune stiu  Mihai dar eu nu am ce face asa e .

Explicație:


Dami17226: Mersi și ți-e voi alege una mai spre seara
Alte întrebări interesante