Limba română, întrebare adresată de OnlyHazard, 9 ani în urmă

Un discurs despre familia mea


OnlyHazard: nu trebuie sa fie lung

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IFlory31
3
Familia mea este cea mai pretuita deoarece am niste parinti  minunati care niciodata nu se cearta si sunt foarte fericiti ca eu sunt copilul lor.Cand i-au note bune ei ma felicita si ma recompenseaza cu cadouri frumoase.Familia mea este o familie pe care nu as vrea sa o pierd niciodata si sa o am vesnic langa mine chiar si cand voi avea si eu o familie . Totusi familia mea pentru mine inseamna o viata  plina de bucurie si fericire alaturi de parinti  si de fratele meu .De aceea imi place sa ma aflu in aceasta familie deoarece am niste parinti darnici si foarte destepti, dar si un frate cu care ma  inteleg mult mai bine decat cu prietenii si cu colegii mei .Chiar daca trebuie  sa impart lucrurile cu el tot sunt fericit ca il am alaturi de mine ,deoarece cand parinti nu vor mai fii ,va ramane doar el si atunci voi putea spune toate problemele personale doar lui, iar el v-a fi singurul care ma v-a ajuta sa le rezolv. De aceea imi iubesc foarte mult familia mea .

OnlyHazard: In cazul asta, scuze, nu pot sa-ti dau coroana
IFlory31: Cand i-au note bune la scoala ei ma felicita intotdeauna si ma recopenseaza cu multe cadouri . -Inlocuieste in locul Cand mergem undeva ei imi cumpara .....................................................
IFlory31: Vezi ca am modificat
IFlory31: Am modificat
IFlory31: uite cum e modificata
IFlory31: Familia mea este cea mai pretuita deoarece am niste parinti minunati care niciodata nu se cearta si sunt foarte fericiti ca eu sunt copilul lor.Cand i-au note bune ei ma felicita si ma recompenseaza cu cadouri frumoase.
IFlory31: .Familia mea este o familie pe care nu as vrea sa o pierd niciodata si sa o am vesnic langa mine chiar si cand voi avea si eu o familie . Totusi familia mea pentru mine inseamna o viata plina de bucurie si fericire alaturi de parinti si de fratele meu .
IFlory31: De aceea imi place sa ma aflu in aceasta familie deoarece am niste parinti darnici si foarte destepti, dar si un frate cu care ma inteleg mult mai bine decat cu prietenii si cu colegii mei .
IFlory31: Chiar daca trebuie sa impart lucrurile cu el tot sunt fericit ca il am alaturi de mine ,deoarece cand parinti nu vor mai fii ,va ramane doar el si atunci voi putea spune toate problemele personale doar lui, iar el v-a fi singurul care ma v-a ajuta sa le rezolv. De aceea imi iubesc foarte mult familia mea .
IFlory31: E buna?
Alte întrebări interesante