Limba română, întrebare adresată de benileomesi200, 9 ani în urmă

Un eseu argumentativ de 150-300 de cuvinte despre rolul increderii in ceilalti pentru reusita unui proiect in echipa!!
Va multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristinacriss33
86
Increderea este factorul cel mai important in mentinerea unei relatii de prietenie iar din punctul meu de vedere, increderea in ceilalti te ajuta sa excelezi atat pe plan profesional cat si spiritual iar lipsa aceasteia duce la esec si de asemena la singuratate.
Un prim argument relevant , increderea se dobandeste prin fapte , prin respectarea celor din jur . De exemplu, intr-o firma atunci cand exista respec si colaborare lucrul in echipa va fi placut iar aceasta va duce la reusita profesionala dar si la dobandirea unor noi relatii de prietenie .
Un al doilea argument, lipsa increderi duce deseori la conflicte cu ceilalti membri ai grupului dar si la izolare sau esec profesional .De exemplu , de cele mai multe ori se regasesc neintelegeri in ceea ce priveste lucrul in echipa si deseori se ajunge la desptramare esec .
In concluzie, increderea are un rol extrem de important in vianta contemporana doarece cu ajutorul ei poate duce la o reusita a unui proiect in echipa iar lipsa acesteia la izolare , esec .
Sper ca te-am ajutat si scuze daca sunt greseli :)
Alte întrebări interesante