Istorie, întrebare adresată de Primapas, 8 ani în urmă

un eseu despre viata cotidiana! clasa a VII-A din manual si cateva informatii de pe internet. Dau coroana! Urgent azi trebuie predat!​


Primapas: sa aiba 2 pagini de caiet mare
Primapas: minim

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de melisyma1234AAA
4

Viaţa cotidiană a ajuns să fie construită pe ipocrizie, alienări, neputinţe și nevroze. Indivizi complexați, dezamăgiți de propriile neîmpliniri, caută să iasă din periferia anonimă a politicii aruncând săgeți răutăcioase, atinse cu buruiana invidiei și muiate în veninul patimii. Discipoli ai ignoranței, vorbesc prostește și critică obraznic pe cei care nu le împărtășesc puținele idei pe care le promovează agresiv.

Goliciunea sufletului lor, seceta conștiinței și sărăcia minții îi împing spre manifestări jenante care arată cât sunt de mărginiți și atenția lor necurmată pentru ceea ce sunt și ce fac alții, cât sunt de nefericiți. Cu ifose și pretenții stupide, șchioapătă plini de frustrări de la o formă de anxietate la alta. Dacă acești indivizi ar merge la dentist din două în două luni, bănuind mereu că li s-a stricat ceva în gură, conștiința ar trebui să și-o examineze zilnic, pentru că au ceva stricat în suflet.

Sper că te-am ajutat!


melisyma1234AAA: coroana te rog!
melisyma1234AAA: coroana, mă ajută foarte mult.
Alte întrebări interesante