Limba română, întrebare adresată de lovelovi, 9 ani în urmă

un eseu in care sa exprim opinia in legatura cu dragostea dintre Alllan si Maitreyi 
Pt cei care au citit romanul Maitreyi de Mircea Eliade


lovelovi: nu neaparat un eseu macar niste idei ca le voi dezvolta eu ,ersi :)
oneletter12: pai este o dragoste imposibila deoarece cei doi nu se vor putea casatori niciodata intru cat tatal Maiteyiei nu ii va ingadui niciodata aces lucru.
oneletter12: E o iubire puternica si patimasa pentru ca ambii sunt indragostiti nebuneste , cu toate ca la inceput lui Allan nu i se parea frumoasa , Maitreyi , ajunge totusi sa se indragosteasca de ea.Aceasta dragoste dintre ei este una din care ambii au de suferit , pentru ca Allan pleaca in muntii Himalaya lasand-o pe Maitrey singura,care pentru a-si spala pacatale se daruieste unui vanzator . Dragostea dintre ei este misterioasa , deoarece insasi Maitreyi era o fiinta misterioasa ,iti mai zic daca vre

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ellie13
44
Poti sa spui ca la inceput Alllan nu o placea pe Maitreyi, dar in timpul orelor de curs a descoperit-o si s.a indragostit de ea. Poti sa mai spui ca ei se intalneau in fiecare seara, relatia lor fiind una secreta. Cand Allan a fost dat afara din casa, Maitrteyi s.a vandut unui vanzator pentru a se duce dupa Allen, asa de mare fiind dragostea ei, dar Allen, desi a iubit-o mult a incercat sa o uite si areusit cat de cat. Nu imi amintesc totul, sper sa ajute.
Alte întrebări interesante