Limba română, întrebare adresată de secriereu, 9 ani în urmă

Un eseu va rog cu tema cartile ne cresc aripi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de meawie
1
Aripile - ajuta posesorii lor sa zboare,sa fie liberi si sa vada totul de sus,bucurandu-se astfel de cea mai frumoasa priveliste asupra lumii. Acestea,insa,nu apartin doar pasarilor,ci si celor care stiu cum sa le gaseasca si ulterior,sa le foloseasca. 
Cu totii stim ca pentru a fi liberi,avem nevoie de un minim "bagaj" pe care sa-l luam cu noi. Pentru calatoria inedita pe care ne-o vor darui aripile,trebuie mai intai sa crestem unele. Cum anume? Citind. 
Cititul,asemeni zborului,te ajuta sa vezi totul diferit,sa ai o alta abordare asupra lucrurilor din jurul tau. Te ajuta sa te "deplasezi",si,asa cum a spus si Neil Gaiman " Cartile ne ajuta sa zburam in lumi noi,si,sunt de parere ca e mai ieftin sa iei o carte decat o lume intreaga ".

O carte - o idee - mii de cuvinte - sute de informatii - inca o pana adaugata aripilor tale. Cu fiecare carte citita,vei fi tot mai aproape de perechea imensa de aripi,care te va purta in lumi noi,iti va schimba modul in care privesti lumea si nu in ultimul rand,iti va adauga in "valiza" inca un lucru important.

Sper ca ti-am fost de ajutor,o zi buna! :)

Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă