Ed. tehnologică, întrebare adresată de vladyionut21, 9 ani în urmă

Un mic referat despre POLUARE ...va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Roby42
7
Majoritatea poluari este cel mai des întâlnită pe apă pe sol și chiar și în aer.
Poluarea,printre alte clasificari, este clasificata in poluare naturala si poluare artificiala.Sursele naturale principale ale poluarii sunt eruptiile vulcanice, furtunile de praf, incendiile naturale ale padurilor si altele cum ar fi gheizerele sau descompunerea unor substante organice.
Răspuns de AndreiStana
2
Poluarea este cel mai mult facuta de oameni.Desigur,exista si dezastre naturale,ca eruptile de vulcani,care polueaza,dar acele nu reprezinta nici 5% din cat fum facem intr-o zi.Pamantul are 4,6 miliarde de ani,sa spunem 46 de ani.Noi suntem aici de vreo 10 minute,si deja am distrus peste un sfert din padurile pamantului.Ganditi-va la asta pentru un moment.Totusi,ce este amuzant este ca,nu omoram pamantul,ne omoram pe NOI.Creem standarde in care nu putem supravietuii,si facem sa fie tot mai cald.Pamantul a supravietuit unor catastrofe de zeci de ori mai mari,dar noi,vom putea supravietuii propriei noastre catastrofe?

gabrielamaria40: Acțiunea umană asupra atmosferei Pământului poate lua multe forme și a existat de când oamenii au început să utilizeze focul pentru agricultură, încălzire și gătitul alimentelor. În timpul revoluției industriale (secolele XVIII și XIX), poluarea aerului a devenit o problemă majoră.

Poluarea aerului
Poluarea urbană a aerului este cunoscută sub denumirea de „smog”. Smogul este în general un amestec de monoxid de carbon și compuși organici proveniți din combustia incompletă a combustibililor fosi
Alte întrebări interesante