Limba română, întrebare adresată de girl666power, 8 ani în urmă

un proiect de documentare despre un animal îndrăgit de tine Prezintă în fața clasei((animal:caine))va rog REPEDE DAU 35 PCT SI COROANA​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Danelinole
18

Cainele este un animal patruped domestic, foarte indragit. El a fost folosit pentru creearea unor personaje fictive pentru desenele animate. Unul dintre acestia este Scoby-Doo. Unul dintre cei mai indragiti caini detectivi, acestia ne-au infrumusetat tuturor copilaria.

Cainele este considerat dusmanul pisicii, folosit fiind de Emil Garleanu in opera ,,Cand stapanul nu-i acasa". Este considerat un animal credincios. Este folosit pentru paza si in criminalistica. Este extrem de cunoscuta capacitatea acestuia de a detecta mirosuri si urme. Este folosit de asemenea la vanatoare. Un animal folositor, este de multe ori prezent in casele oamenilor.

. Sper ca ti-am fost de ajutor! Lasa un comentariu!

. P. S: Poti adauga cateva imagini reprezentative!


girl666power: Ms mult sunt îndatorată
Danelinole: Cu mare placere! Multumesc mult de tot pentru coroana!
girl666power: nai pt ce
Răspuns de itsbiancaaa
10

Câine

Câinii sunt animale care se atașează cel mai mult de oameni și,în majoritatea cazurilor, sunt capabili să-si sacrifice viața pentru a-si apăra stăpânul,dacă acesta se află în pericol.

Mult timp s-a crezut faptul ca si cainii vad numai alb si negru, precum taurii sau alte animale, insa lucrurile nu stau tocmai asa pentru ca vederea lor este precum cea a oamenilor, cu mentiunea ca ei nu vizualizeaza culorile in nuante atat de vii precum noi.

Apoi, daca oamenii au glande sudoripare pe tot cuprinsul pielii, numarul acestora situandu-se intre 2 si 5 milioane, cainii au astfel de glande numai in pernitele de la labute…

Dupa cum bine stiti, cainii pot invata anumite lucruri destul de usor daca au parte de un dresor bun. Rusii s-au folosit de acest lucru in cel de-al Doilea Razboi Mondial, astfel ca au dresat cainii sa poarte bombe pentru misiuni sinucigase.

Un caine care are varsta de un an este la fel de matur din punct de vedere psihic precum un copil de 15 ani.

Sper ți-am fost de ajutor! :)

Alte întrebări interesante