Limba română, întrebare adresată de Zlatan7, 7 ani în urmă

Un scurt rezumat din Povestea Ellei din capitolele 1,2,3,4,5

v-a rog,sa scrieti asa:

1:

2:

etc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de filimondragos3
1

Răspuns:

"Povestea Ellei" este o carte pentru copii scrisă de Jacqueline Wilson.

Capitolul 1 începe cu prezentarea protagonistei, Ella, o fetiță de 10 ani care locuiește într-un orfelinat. Ea se consideră ciudată și are probleme în a-și face prieteni. Ea își petrece ziua explorând orfelinatul, încercând să scape de ceilalți copii.

În capitolul 2, Ella este adoptată de doamna Thayer, care are o fetiță numită Camille. La început, Ella este entuziasmată de noua ei casă și de noii ei părinți, dar ea este descurajată când află că doamna Thayer a adoptat-o doar pentru că Camille nu are prieteni. Camille este o fetiță răsfățată și geloasă, care face tot posibilul să o facă pe Ella să se simtă neimportantă.

În capitolul 3, Ella este dusă la școală, unde nu se simte confortabil și se luptă să se integreze. Ea este invitată să se alăture unui grup de fete, dar Camille este geloasă și face tot posibilul să o facă pe Ella să se simtă neimportantă.

În capitolul 4, Ella descoperă o magazie veche în curtea din spatele casei și își petrece timpul explorând-o. Acolo, ea descoperă o cutie cu obiecte care aparțin unei femei numită Sarah. Sarah a locuit acolo înainte ca familia Thayer să cumpere casa, iar Ella începe să investigheze trecutul ei.

În capitolul 5, Ella începe să exploreze mai mult trecutul lui Sarah și descoperă că a avut o viață dificilă și că a fost izolată în casă de soțul ei abuziv. Ella dezvoltă o afecțiune specială pentru Sarah și încearcă să o înțeleagă mai bine. Ea începe să găsească modalități de a-i face cinste și de a-i arăta respectul, inclusiv prin înființarea unui club de istorie locală pentru a împărtăși povestea vieții lui Sarah cu alți copii.


Zlatan7: Iti multumesc ca m-ai ajutat
Alte întrebări interesante