Limba română, întrebare adresată de mariasofia56ou, 7 ani în urmă

Un text argumentativ de 150 de cuvinte despre rolul copilul in familie.
Va rog ajutați-mă !
DAU COROANA


77dragonfruit: buna, iti dau eu imediat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 77dragonfruit
0

COPIIII sunt viitorul unei familii și comorile noastre ascunse. Aceste lecții includ respectul unul față de celălalt și viața în general.

Spre deosebire de trecut, părinții de astăzi le permit copiilor lor să aleagă lucruri pe care și le-ar dori sau nu le-ar face.

Cu toate acestea, pe atunci părinții luau toate deciziile cu privire la viața unui copil. Părinții credeau că copiii trebuie să fie învățați abilități de viață dacă vor să supraviețuiască în viață. Își îndeplinesc aceleași responsabilități ca și copiii din trecut?

În unele zone din Rwanda, un copil de până la cinci ani poate să facă comisioane, să aducă lemne de foc și apă, precum și să pășească vitele. Acest lucru îi antrenează să conducă o casă atunci când vor crește.

Prin grădinărit, gătit și conservare a alimentelor, îngrijirea copiilor mai mici, curățarea și conducerea casei, fetele sunt pregătite să-și gestioneze viitoarele case.

Deși ar trebui să ne menținem copiii ocupați cu munca, nu ar trebui să uităm zicala că „munca fără joacă îl face pe Jack un băiat plictisitor”. Să le dăm suficient timp pentru a echilibra munca și joacă.

Rolul unui copil nu se termină doar să meargă la școală. Părinții sunt singurii care își pot instrui copiii să-și înțeleagă responsabilitatea în viață.


mariasofia56ou: Mulțumesc mult
77dragonfruit: coroana?
Răspuns de seriimoraru77
1

Răspuns:

Copilul in familii are un rol chiar important, el va fi mindria familiei cind va fi mare și va termina studiile cu bune succese.Fa face următoarea generație din viitor și va avea că și părinții săi o familie și responsabilitate foarte mare. Avind un copil părinții vor fi foarte bucuroși deoarece vor fi bunici.Copilul tine minte cele mai bizare nebunii făcute vreodată și le va povesti copiilor săi .

Explicație:

E cam puțin dar sa sfătuiesc să începi cu asta , dacă nu-ți place nu o folosi.Eu am fost doar bucuros să te ajut!

Alte întrebări interesante