Limba română, întrebare adresată de AleSushi, 8 ani în urmă

Un text creativ despre Iarna in care sa fie vorba despre o intamplare la scoala cu zapada


focus121: Dai coroana ?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 11AndreeaDeea11
3
Este o zi frumoasa de iarna.
Eu cu prietena am iesit de la ore in curtea scolii sa me jucam cu restul clasei. Totul bine si frumos pana cand prietena mea a fost aruncata de care colegi in zapada... zapada fiind mare am gasit-o greu... am cerut ajutorul colegilor.
Intr-o vreme am gasit-o inghetat bocna, dar nimic grav.
Si in ziua de azi ne amintim de acel moment si ne amuzam.

Iustii52: Despre cine este vorba,Deea?
11AndreeaDeea11: adica
Iustii52: Adica este vorba despre mine
Iustii52: Ca eu am cazut in zapada!
Răspuns de focus121
0
                                                    Bulgaras

   Ca in oricare dimineata, pornesc spre scoala linistit si plin de curiozitati despre lucruri noi. Cand am ajuns la scoala, eram doar eu cu cel mai bun prieten in clasa, de obicei, doamna invatatoare ne lasa oricand afara si ,ceea ce un lucru foarte bun, noi ne-am gandit sa ii mai asteptam pe doi ca sa putem porni si sa facem echipele. Cand au ajuns, am mers direct afara, eu am fost intr-o echipa diferita de prietenul meu, si asta a crescut si mai mult concurenta.
   A pornit oficial razboiul pentru cucerirea terenului cu zapada. Ne-am batut cu totii pana nu am mai putut de frig. "BRRR" ne-am zis noi, am mers in clasa, si in a 2-a pauza am fost mai multi deci a fost mai distractiv. Am facut niste echipe de cate 12 persoane fiecare. Toti am avut cate un rival in cealalta echipa. AM CUCERIT!! A zis unul dintre noi.
   Toti ne-am bucurat.
Alte întrebări interesante