Limba română, întrebare adresată de nikyaleex88, 9 ani în urmă

un text cu numerale cu titlul calatorie intrun vis VA ROG REPEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE






nikyaleex88: MAI AI DE SCRIS
student7: da
nikyaleex88: MULT
student7: nu prea mult...
nikyaleex88: BN.MULTUMESC
student7: ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de student7
1
                              Calatorie intr-un vis
Este o seara linistita.Ma rog si ii multumesc lui Dumnezeu inainte de culcare.Pun capul pe perna, inchid ochii si adorm...
Ma trezesc dintr-o data in mijlocul unei paduri acoperita de copaci verzi ca smaraldul.Pasarele canta cu glas fierbinte,iar animalutele se ascund prin tufisuri,scorburi sau vizuine.Merg cu inforare spre un luminis, unde pasc calme, caprioarele delicate si puii lor.
-Paste cu noi!spune una dintre caprioare, fara sfiala.
-Nu pot!
-De ce? ma intreba ea.
-Eu nu mananc iarba...am zabit eu.
-Vino dupa noi! au spus toate in cor.
Am acceptat si am plecat impreuna.Pasind usor prin iarba fosnitoare, priveam o veverita cum aduna ghindele maronii.Am ajuns pe o pajiste unde se afla o casuta simpatica si colorata.Voi intra cu siguranta!Caprioarele nu vor intra si ma vor astepta.
Am deschis usa de stejar si am intrat.O fetita exclama:
-Cine a intrat?
Eu nu am rasuns.Fetita m-a zarit si m-a salutat politicos.M-a invitat la un pranz si am acceptat.Dupa ce mi-am umplut burta, am multumit fetitei si ea mi-a spus ca ne vom revedea. Ganditoare la ce mi-a spus, am plecat.
Ciudat!Totul incepea sa dispara,padurea,caprioarele, celelalte animalute.Si m-am trezit. M-am gandit putin la revederea cu fetita.
         A fost minunat sa calatoresc prin vis!

nikyaleex88: MULTUMESC E PERFECTA
student7: mersi.. am muncit mult la ea.
nikyaleex88: >***
student7: B}
aida2005: Bravo! E de 5 stele
Alte întrebări interesante