Limba română, întrebare adresată de Ale200419, 9 ani în urmă

Un text de 5-7 rannduri despre modul de pregatire pentru un nou an scolar

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexuca
2
Reinceperea scolii 
    Se apropie un nou an scolar . Toti copii sunt pregatiti , invatandu-si foarte bine si facandu-si temele cu harnicie  pe care le-au primit de la profesoarele lor . Isi achizitioneaza noi rechizite scolare . Isi aleg ghiozdanele in diferite culori si modele , care mai de care mai deoebite , mai frumoasa . Abea asteapta sa-si revada profesoarele , colegii , scoala sitoate lucrurile din aceasta care le sunt dragi . In scurt timp se vor intalnii cu coelgii , cu care-si vor impartasi intamplarile pe care le-au facut in vacanta . 
     Un an bun cu rezultate frumoase !

Ale200419: Multumescc!!
alexuca: Cu mare placere ! Cel mai bun raspuns ?
alexuca: Multumesc pentru coroana !
Ale200419: Cu placere!
Răspuns de Utilizator anonim
1
Modul de pregatire al unui nou an scolar se face atat material cat si psihologic.
Mental,psihologic ne punem ordine in idei si in ganduri ,ne propunem sa invatam mai bine ,sa fim mai cuminti ,sa muncim la capacitate maxima si sa avem rezultate excelente.
Din punct de vedere material ne pregatim cu rechizite specifice profilului sau anului scolar in care vom intra .Imbracamintea sau uniforme face si ea parte din proiectul inceputului de an scolar.Ne informam cu privire la regulamentul de ordine interioara al scolii unde invatam ,pentru a afla ce fel de imbracaminte purtam in decursul anului scolar.


Ale200419: Multumesc!!!
Alte întrebări interesante