Limba română, întrebare adresată de lupulll, 8 ani în urmă

Un text despre lucrul in echipa destinat publicarii pe un blog
Textul sa aiba intre 26 si 25 de randuri va rog, urgent!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de catincakoala021
3

Răspuns:

asa cum stim deja, capacitatea de a lucra in echipa este mereu importanta si trebuie dezvoltata in masura posibilitatii fiecarui om. un lucru in echipa exemplar aduce un rezultat mult mai bun decat un grup ce nu se bazeaza pe comunicare, ci pe ideile mai mult sau mai putin originale proprii si individuale.

blogurile sunt un instrument de afirmare, un loc in care ne putem darama barierele personalitatii si ale presupunerilor false.

nu conteaza ceea ce noi vrem sa afirmam sau felul in care vrem sa o facem, singurele reguli sunt bunul-simt, aducerea in discutie a unor informatii concrete si verificate, sa discutam cu grupul nostru de interes si sa oferim un punct de interes original, interesant cititorilor.

lucrul in echipa se va baza mereu pe comunicare, de cele mai multe ori persoanele punctuale, muncitoare si rezonabile sunt de apreciat si cautat. originalitatea si talentele sunt lucruri mereu importante dar cu cat un om este mai deschis la nou si apreciaza parerea tuturor din echipa, cu atat acesta devine un pion mai important in munca depusa.

cred ca tuturor ni s a intamplat sa dam de caracterul tipic si enervant ce nu accepta propunerile si se considera mereu mai presus, dar cu mult mai enervant este cand nu lasa alte opinii sa curga, sau omul ce nu munceste si isi lasa coechipieri sa o faca, devenind din start o persoana ipocrita si un model negativ.

publicarea unui blog are cativa pasi cruciali pt a duce la bun sfarsit munca depusa. astfel, amintesc in ordine primul pas, si anume:

•alegerea subiectului despre care vorbim

•selectarea informatiilor relevante si organizarea lor pe un plan de idei specific punctelor de interes

•adaguarea unor informatii de interes si a punctelor cheie ce aduc in atentie o prezentare deosebita

•adaugarea unui plus de experienta personala in cazul in care monotomia pare sa caracterizeze blogul, dar si a unor imagini specifice, ce au rolul de a forma o perceptie cititorului.

•verficarea informatiilor si finisarea blogului.

toti acesti pasi nu par simpli insa pt un reportaj de succes sunt vitali si la fel de importanti precum atmosfera dintre persoanele in cauza. conteaza foarte mult felul in care se descriu persoanele in comparatie cu tema.


lupulll: Multumesc foarte mult
Alte întrebări interesante