Limba română, întrebare adresată de lecaanca, 8 ani în urmă

un text format din cinci propozitii in care trebuie raspuns la cinci intrebari , in ce magazin ai fost,cum saluti cand intri in magazin,ce jucarie vrei sa cumperi,dupa ce aia platit cum te adresezi doamnei vanzatoare la plecare,ce ai simtit dupa ce ai cumparat jucaria.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de hadiciaabdurahmonova
0

Răspuns:

Eu eri am fost la magazinu Jumbo . Eu iam salut pe toti care îi cunosteam si ziceam buna ziua .Eu am dorit sa cumpar tot magazinu , dar miam cumparat un mic ursulet de plus . Am cumparat jucaria si iam zis vanzătoarei sa aiba o zi frumoasa . Cand am cumparat jucaria am fost fericit ca niciodata .

Răspuns de georgipavelescu7
0

Răspuns:

Ieri, am fost la magazinul Jumbo din Brasov, i-am dat ,, Bună ziua! " doamnei Mirela, vanzatoarea si mi-am inceput cautarea...

Am intrat cu scopul de ai cumpara o jucarie surioarei mele, dar la raftul cu jucarii nu am vazut nimic ce credeam ca o va atrage!

Defapt nu chiar nimic, pentru ca undeva mai infund statea un mic ursulet de plus dar caruia ii lipsea un ochisor, intr-un fel sau altul gasim jucaria perfecta!

Cu toate ca vnazatoarea m-a intrebat de ce as cumpara un ursulet defect, i-am spus ca surioara mea plange pentru ca nu se joaca nimeni cu ea din cauza ca si-a pus aparat dentar... E un lucru prostesc si vreau sa ii arat ca toata lumea are defecte, sunt convinsa ca ii va placea ursuletul, ma simteam atat de implinita ca l-am gasit!

L-am platit, mi-am luat la revedere si am plecat acasa, de atunci, sora mea, nu a mai bagat inseama ce spun ceilalati, pentru ca,, Fiecare cu defectele sale! "

Imi cer mii de scuze daca e prea lunga.

Poti sa o scurtezi cat ai nevoie.

Alte întrebări interesante