Limba română, întrebare adresată de cstefanutz, 9 ani în urmă

unde gasesc si eu o compunere despre o pasare?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CrazyCoco
0
Era din nou primavara!
 ,,Ce bine!" isi zise o vrabiuta. Iarna care a trecut tremurase de frig cam mult pentru ca locul unde isi avea ea cuibul fusese nu stia nici ea cum gasit de motanul casei si fusese cat pe-aci s-o prinda. Si acum se scutura ingrozita cand isi amintea ochii scanteietori mari si verzi pe care ii zarise ! 
Dar nu mai conta acum venise primavara si era ocupata cu gasirea unui nou loc  de data asta mai sigur unde sa isi creasca puisorii.
Tot zburad asa il vazu pe Andrei baietelul pe care ea il cunostea, doar ii daduse toata iarna cate ceva de mancare, expicand cu infoare ceva tatalui sau. Curioasa se opri pe o sarma in apropierea lor si vazu cum cei 2 luara ceva din casa si in scurt timp isi dadu seama ca amandoi facura ceva frumos pe care il pusesera sus dar cu ce folos? De ce?se intreba ea.Curioasa se duse sa vada ce e. Era o cutie .Curiozitatea o impinse sa intre inauntru. Era spatioasa si se simtea in siguranta. Intelesese era o casuta pentru pasari mic ca ea.
fericita zbura in jurul celor 2 multumindu-le si se instala numaidecat si nu peste mult tlmp din casuta cea mica se auzira piuitul puisorilor ! 
Andrei privea de jos casuta . Era la fel de fericit ca si vrabiuta din casuta.
Alte întrebări interesante