Limba română, întrebare adresată de jalea99, 9 ani în urmă

UR?GENT !!!Alcatuiti o compunere in care sa descrieti colectivul clasei a 8-a si evolutialui din clasa a 5-a pana in prezent din punctul de vedere a unui observator.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tatiana0909
0
Imi aduc aminte parca mai ieri eram clasa a 5 a , cand eram micuta dar si dragalasa , dar mai ales foarte isteata .
Atunci mi-am facut o multime de prieteni, aveam noi prieteni, noi profesorii nu mai aveam un singur invatator, apoi a urmat clasa a 6a aceasta a fost si ea destul de dificila , la sfarsitul anului trebuia sa da-m o evaluare sa ne vedem potențialul, dar aceasta evaluare mai venea si in clasa a 8 a doar ca se numea evaluarea nationala pentru ca daca nu o luai nu intrai la liceu .
Dupa clasa a 6 a venea si clasa a 7a care dupa propria mea experienta a fost destul de dificila , dar cu voia domnului am trecut cu brio .
A urmat si cea mai importanta clasa, clasa a8a pentru ca venea examenul national care cum spuneam ca este foarte importanta , dar mai este si banchetul unde ne trebuie rochie si pantofi pentru fete , iar costum pentru baieti, dar pana atunci trebuie sa iti pui i. piept o pambli a unde iti vor scrie colegii, prietenii si profesori urari pentru viitor, iar pentru baieti este un tricou alb. In ac esti 4 ani am dat si con urauri si olimpiade.Bun am ajuns si la finalul gimnaziului care a fost si cu bune si cu rele , dar ne-am descurcat destul de bine.
Sper ca te-am ajutat, succes!!//

jalea99: minim o pagina A4
jalea99: Ajutama-ma
tatiana0909: despre ce
jalea99: Despre asta
tatiana0909: aha
jalea99: Poti sa-mi faci?
tatiana0909: o sa incerc
jalea99: deci?
jalea99: Ajuta-maa
tatiana0909: gata , sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante