Engleza, întrebare adresată de mariuta209, 8 ani în urmă

URGEEENT !!! VA ROG MULT !!! DAU CORONITA SI TOT CE MAI ESTE NECESAR !!!

As avea nevoie de un discurs despre ,,Animalele pe cale de disparitie". Discursul trebuie sa contina solutiile prin care putem reduce numarul de animale pe cale de disparitie si de ce este important sa facem acest lucru.
Discursul poate fi scris in romana minim 15 randuri !!!

Multumesc mult !!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de NutellaCuLapte
1

Răspuns:

Koala

Koala, ursulețul emblematic din Australia, este în pericol să dispară în următorul secol din cauza încălzirii globale. Koala au o dietă constând din frunze de eucalipt, iar creșterea nivelului de dioxid de carbon din atmosferă scade valoarea nutritivă a frunzelor, ducând la malnutriție și foamete pentru Koala. Secetele mai lungi și frecvente cresc apariția incendiilor de vegetație, care ucid milioane de animale care trăiesc în păduri, cum ar fi și Koala.

Si Focile inelate

Focile inelate, prada preferată a urșilor polari, sunt dependente de gheața mării Arctice și aproape niciodată nu ajung pe uscat. Temperaturile în continuă încălzire și desprinderea timpurie a gheții sunt cauze care îi separară prematur pe pui de mamele lor. În plus, temperaturile din ce în ce mai ridicate ale oceanelor stimulează populațiile de paraziți a focilor, iar migrarea forțată a focilor către habitate de gheață mai stabile va facilita din pacate răspândirea bolilor.

Alte întrebări interesante