Limba română, întrebare adresată de CorinaMalina, 9 ani în urmă

URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAU COROANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am nevoie de o compunere la dorinta cu 2 pronume: personale,reflexive,demonstrative,posesive,interogative,relative,nehotarite si negative


CorinaMalina: „Pictez stelele"
CorinaMalina: ceva de genul asta
Utilizator anonim: Am făcut cu un fel de intamplare in tren in drum spre bunica..
CorinaMalina: hai fa cu ce tiam scris
CorinaMalina: nu vreau cu bunica
Utilizator anonim: am deja 15 rânduri scrise.. nu este despre bunica :) nu apare in nici o scena
CorinaMalina: dapu zici bunica
CorinaMalina: apoi spui altceva
CorinaMalina: dar faci despre viata in culori/
Utilizator anonim: Deja am făcut-o așa.. trebuia să mentionezi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
   Este duminică. Însuși soarele ne venerează cu venirea lui trimițând raze calde și o lumină incandescentă peste noi. Azi impreună cu un coleg vom pleca la bunica mea.
    Suntem in tren, iar domnul din față, chiar dumnealui, stă și ne privește insistent de parcă s-ar holba de minute bune nespunând nimic până acum. Colegul meu de lângă mine mă îmbrâncește ușor făcându-mi semn ca să intru cu dânsul în discuție. Însumi eu imi iau inima în dinți si pornesc spre el, dar la o distanță mică mă opresc fără a spune nimic. El se uită ciudat la mine apoi îmi întoarce spatele colegul meu începând să râdă. Acesta observând că colegul râde se intoarce spre el aruncându-i o privire disprețuitoare. Acesta nici nu se clintește strângând în mână plicul din piele ceea ce îi dă impresia de parcă ar fi vreun om politic și cât de mare este având o înălțime dublă decât  mine. Unii pasageri se uitau la noi amuzați, alți nici nu ne băgau în seamă. Aproape nimeni nu era concentrat la nimic altceva decât la strigătul care anunța că am ajuns la destinație. Nimic nu mă mai oprea să discut cu domnul acum, dar inbulzeala din tren nu mă lăsa să ajung așa că m-am dat bătut.
       La intoarcere nu m-am mai intalnit cu domnul respectiv ,fiind in tren o plictiseală de nedescris așa că am adormit.

Alte întrebări interesante