Limba română, întrebare adresată de Cicvvb, 8 ani în urmă

Urgent!!!!!!!!
Redacteaza un text narativ, de 50-70 de cuvinte, in care sa introduci urmatoarele cuvinte: caine, istetime, mancare, stapan, idee.
P.S.Dau 50de pct min.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Câinele este primul animal domesticit de om, datorită istețimii sale. Folosit inițial la vânătoare, acum este un animal de companie întâlnit pe tot globul și îndrăgit de toți stăpânii săi. Este nepretențios la mâncare, datorită naturii sale de animal sălbatic (strămoșul sau direct fiind lupul cenușiu sau canis lupus). In plus, fiind foarte inteligent, își poate exprima o idee cu ajutorul limbajului corporal (latră sau mișcă din coadă).

Cicvvb: Mersi mult.
Utilizator anonim: cu plăcere!
Răspuns de andreeaologu22
1

Cel mai bun prieten

Era o zi minunata de vara , iar Bean statea pe canapea si se gandea ce animal de companie sa isi cumpere . Deodata ii venii o idee . Isi spuse " imi voi cumpara un caine "

Dupa ce il cumpara isi dadu seama ca are nevoie de mancare . Dar ca un stapan bun ce voia sa fie nu ii cumpara cea mai ieftina mancare ci ii cumpara din potriva o mancare foarte scumpa cu proteine vegetale .

Peste cateva ore petrecute cu cainele Bean isi dadu seama ca acesta are un grad de istetime foarte ridicat , caci ... invata foarte multe lucruri foarte repede . Isi spuse : "Am un caine special "...


sper ca te.am ajutat!!!!!!!!!!!!


Alte întrebări interesante