Limba română, întrebare adresată de carlasuc01, 9 ani în urmă

urgent va rog!!!!!!!!!!!!!!!!
descrierea unei compozite de pasti
va rog urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!


TeoDorra: o compunere?
carlasuc01: da
carlasuc01: un desen de pasti cu puisori si pasca
carlasuc01: hai te rog repede
TeoDorra: imediat o termin

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TeoDorra
1
Se apropie Pastele, o sarbatoare a sperantei si a bucuriei. Astazi, la scoala am organizat o expozitie de desene pe aceasta tema. Toate au iesit minunat.
  Dintre zecile de creatii artistice, cel mai mult m-a atras un desen facut de colega mea. Pe un camp cu iarba verde in nuante de smarald era asezata o pasca, un aliment traditional, simbol al Pastelui. Pasca parea reala. Aluatul avea  culoare aurie cu putine umbre mai inchise. Parca o mancai cu privirea. Contrastul dintre galben si verde era foarte potrivit. 
  Pe langa ea, prin iarba ce parea foarte moale, stateau cinci puisori ca niste mingi se puf. Si acestia pareau foarte bucurosi de venirea Pastelui. Erau pictati cu atata maiestrie de zici ca straluceau in soarele de pe cerul albastru.
   Vazduhul era brazdat de urmele norilor, parca de vata. Albul sters arata foarte frumos pe albastrul cerului, ce parea un lac fara sfarsit.
  Culorile foarte bine combinate, si frumusetea desenului m-au facut sa simt bucuria si pacea adusa de aceasta sarbatoare.

Alte întrebări interesante