Istorie, întrebare adresată de LegitBoy80, 8 ani în urmă

URGENT VA ROG!!!! PANA MAINE!!! Folosiţi-vă imaginaţia pentru a scrie în cel mult 2 pagini cum aţi fi trăit ca evreu - adolescent, adult - într-un ghetou sau lagăr de muncă forţată sau lagăr de concentrare nazist. Gândiţi-vă că aveţi un carneţel în care notaţi pe zile întâmplări din viaţa voastră, a familiei, a prietenilor voştri evrei. Puteţi să scrieţi ce sentimente vă încearcă când vi se ia totul, când vi se interzice o viaţă normală. Puteţi să vă imaginaţi că faceţi parte dintr-un grup care pune la cale o evadare dintr-un ghetou sau lagăr de exterminare .


cri293096: la acest eseu te poti inspira din unele carti in care o persoana descrie viata in lagar de ex Se numea Sarah
LegitBoy80: Unde as putea sa o găsesc? Mie nu îmi da nimic…
cri293096: sau Jurnalul lui Anne Frank este o carte bazata pe un jurnal real al unei fete, un jurnal care a fost gasit de istorci, in el , Anne o fata de 11 sau 12 ani descrie viata in lagar

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marrymerry76
3

Răspuns:

viata aici in lagărul de concentrare este foarte grea. supraviețuirea este o continuă luptă. foamea, mizeria , atrocitățile la care suntem supuși sunt de neimaginat.iar faptul că nu sti ce aduce ziua de maine te scoate din minti. prietenii sunt in stare sa te spună germanilor daca completezi ceva sau daca ei cred ca ai completa. aici fiecare este pentru el. de familia mea nu mai stiu nimic... mai trăiesc sau nu... imi vine greu sa nu stiu nimic despre soarta lor.

sper ca într-o bună zi totul sa se schimbe. sa fiu din nou acasă alături de ai mei si viata sa continue


LegitBoy80: Multumesc ! <3
Alte întrebări interesante