Limba română, întrebare adresată de alexandra110543, 8 ani în urmă

URGENT VA ROG!! scrieti un text lung din cuvintele: piscina,treapta de sarit(cum e la piscina de la 2,3,4 metri) si ajutor! DAU COROANAAA​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miha1313
1

Bună! Eu sunt Adela si va voi spune povestea vietii mele.

Totul a inceput cand aveam doar 6 ani! Imi plăcea mult sa inot, sa descopăr lumea sub acvatica, adoram pestii, delfinii, animalele marine! Părinții mei stiau cat de mult imi doresc sa invat mai bine sa inot, sa ma scufund in ape adanci, etc. Așa ca intr-o zi insorita de sambata, părinții mei m-au dus la o piscină speciala in mijlocul orasului, unde cum va dati seama, trebuia sa invat sa inot. Eram super fericita! Visul meu devenea realitate. Fiind mică, nu am sarit de la o inalțime foarte mare. Doar am sarit, cat timp cel care mă învața sa inot mai bine, era in piscina pentru copii (adica piscina in care invatam), pentru a fi sigur ca tot merge de minune.

Pe parcursul vietii, am invatat mult mai bine. La 7 ani am reusit sa sar in piscina, la 8 ani deja inotam bine, la 9 ani ma descurcam mult mai bine la asta..Si tot așa, pana cand, la varsta de 14 ani, am avut prima mea saritura de la treapta de sarit de 2 metri! Parintii mei ma priveau, noii mei prieteni erau bucurosi pentru mine, pana si antrenorul era mandru! Era splendid!

Acum uitati-ma, am varsta de 22 de ani si totul merge superb! In curând voi ajunge chiar sa ii invat pe cei mici sa înoate! Visul meu devenise realitate!

Sper ca te-am ajutat!!

Alte întrebări interesante