Limba română, întrebare adresată de razviadn08p5u7j8, 8 ani în urmă

URGENTTT!!!!! Am nevoie de un Rezumat Urgent Tunele Vol. III (IN cadere libera) Dau coroana!!!!!!!!!!!!​ minim o pagina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vasilecristina584
1

Răspuns:

Al treilea volum din seria Tunele, de Roderick Gordon şi Brian Williams, continuă aventura lui Will şi a prietenilor săi în lumea subterană, fiind mult mai bun decât primul volum, şi poate chiar mai bun decât al doilea, Tunele 2- În Adâncuri… Aşa cum am remarcat încă de la început, această serie evoluează cu fiecare volum, devenind din ce în ce mai interesantă şi captivantă. Personajele evoluează, acţiunea evoluează, totul capătă noi sensuri şi se fac din ce în ce mai multe descoperiri.

Stilul celor doi autori este uşor de recunoscut. Ei împart acţiunea cărţii în mai multe planuri, mai exact suprasolul şi lumea subterană. De obicei, până la sfârşitul cărţii toate personajele care au plecat din locuri diferite ajung să aibă acelaşi ţel, iar acţiunea se concentrează într-un singur punct.

Se întâmplă atât de multe lucruri în Tunele 3, încât oricât de mult aş vrea să vă povestesc, aş divulga prea multe secrete. Complotul Styx creşte în proporţii, personajele se afundă şi mai mult spre centrul pământului şi descoperă lumi noi. Este fascinant!

La un moment dat, ne întrebăm dacă unele personaje nu cumva au înnebunit (şi cred că o să vedeţi la cine mă refer), ne mirăm de cât de viclene pot fi alte personaje şi suntem uimiţi de schimbarea în bine a unui personaj feminin. Însă personajele sunt cam aceleaşi ca şi cele din Tunele 2. Doar Martha şi câteva personaje neimportante sunt noi. Aş putea spune că în Tunele 3 a evoluat mai mult acţiunea decât personajele, pe care le cunoaştem destul de bine.



Copertă neoficială Tunele 4

Mai vreau să îmi spun şi eu punctul de vedere în legătură cu nota de copyright al textului ce îi aparţine doar lui Roderick Gordon.

Probabil că cei doi au hotărât să îşi împartă sarcinile, mai exact Rod să scrie textul, Brian să vină

cu ideile. Mie mi se par două lucruri la fel de importante: fără idei, nu există text, iar un text fără idei nu există. Aşa că nu înţeleg de ce Brian nu apare şi el la copyright.

Împărţită în 6 părţi, Tunele 3 pare să crească în suspans de la început spre sfârşit, pentru ca la ultima pagină să ne dăm seama că am aflat atât de multe lucruri noi, dar totuşi sunt atât de alte multe nelămuriri. Dacă nu ar fi fost ultima pagină din carte, probabil că nu aş fi fost atât de nerăbdător să citesc Closer, volumul 4. 

Alte întrebări interesante