Limba română, întrebare adresată de Raptor2000, 9 ani în urmă

UUUUUURRRRRRGGGGGEEEEEEENNNNTTTTT !!!! Aam nevoie de un eseu cu titlul ,,Dragostea este o poveste straveche, dar care este intotdeauna noua" plz DAU CORONITA!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralu36
1
Dragostea este cel mai suprem sentiment care a existat vreodata pe lume.
Dragostea este o poveste straveche deoarece ea este cunoscuta de oameni din cele mai vechi timpuri. Dragostea nu este cunoscuta doar de oameni, ci si de animale, deoarece acestea isi trateaza puii si stapanii cu toata dragostea le care o au in inimă. Dragostea a fost intodeauna straveche, dar si intodeauna noua, deoarece in fiecare zi iubim intr-un fel nou.
Daca ai dragoste ai totul, dragostea se daruieste tuturor persoanelor, deoarece Dumnezeu a lasat sa ne iubim unii pe altii, nu sa ne uram. Mereu dragostea a fost daruita fara măsură pentru ca prin dragoste suntem mai buni, si cu ajutorul dragostei ne indragostim de persoane care ne fac fericiti pana la sfârșitul vieții. Daruiti dragoste tuturor, deoarece daca daruim voi primi rasplata si de la cei pe care ii iubim si de la Dumnezeu. Dragostea care o daruim trebuie sa fie noua si pura. Dumnezeu a lasat dragostea pe pamant, iar noi trebuie sa il rasplatim pe El cu dragoste si sa facem sa fie mereu dragostea sa fie prezenta pe acest pamant. Dragostea este cel mai frumos sentiment. SPER CA TE-AM AJUTAT!!

Raptor2000: e bine , dar am nevoie de mai mult putin
ralu36: iti mai scriu putin?
Raptor2000: da te rog , ca am mult spatiu de indeplinit
ralu36: bine, imediat.
Raptor2000: ms muult
ralu36: cu mare placere
Alte întrebări interesante