Limba română, întrebare adresată de TheGaBy0, 9 ani în urmă

Va plac la nebunie clatitele cu dulceata sau placinta cu mere? Imaginati-va ca sunteti la un targ de produse culinare traditionale unde ati pregatit si vindeti preparatul vostru preferat.
Vreti sa atrageti cat mai multi cumparatori de aceea aveti nevoie de o reclama buna.Realizati reclama pentru produsul vostru culinar.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de evulescumihai11
75
In săptămână altfel am mers intr-un târg pt a vinde clatiete cu gem de piersici.Nu aveam multi clienții așa ca m-am gândit sa fac o reclama.Am început sa scriu: Veniți si luati cea mai buna clătita din lume.Avem gem 100℅ natural.Clătitele sunt făcute cu lapte muls acum 5 ore.Ouăle sunt proaspete .Luați acum la doar 2 lei o clătina mica si 3.50 una mare .La trei clătite cumpărate primiti 1 gratis .Granitică caflt sunt calde.Nu ratați aceasta oferta .
Răspuns de Geoargiana
57
Dragi clienti
Saptamana viitoare vom duce clatite cu ciocolata si daca va plac clatitele cu ciocolata o sa va aducem clatie cu brunaza.Si o sa scadem din pret clatitele cu dulceata costau 5.50 lei acum costa 2.50. Aa da stati am uita de placintele cu mere o sa aduce placinte cu dovleaca si cu caise chiar. Placintele costau 6.80 acum costa 3.80.Veniti la standyl nostru cel mai ieftin si cel mai gustos.
sper ca te-am ajutat.
coroana?
Alte întrebări interesante