Limba română, întrebare adresată de bibibibibi, 9 ani în urmă

Va rog 3 citate de la multi ani !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de quaintej
1
1. Viata este ca o calatorie si ziua de nastere ne aminteste de lucrurile bune pe care le-am adunat in zilele lasate in urma noastra … O zi de nastere este un moment special pentru a face planuri noi, pentru a merge pe cararile luminate de sperantele noastre si de visele ce devin realitate. Iti urez sa ai o zi de nastere minunata! La multi ani!

2.
Viata e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristetii. Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi  ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plinge, si sa TRAIESTI…de parca acum ar fi sfarsitul! La Multi Ani!!!

3.
Sincere felicitari cu ocazia zilei de nastere! Fie ca in aceasta zi in sufletul tau sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Fie ca soarele sa-ti ofere caldura si lumina, ploaia curata – liniste sufleteasca, zambetul oamenilor – incredere in sine, zilele anului – prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de miine – impliniri, orice cadere – un pas inainte iar fericirea sa te insoteasca mereu. La Multi Ani!!!

bibibibibi: ms!
quaintej: npc:) coroana?
Răspuns de misterious3
1
1. Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta! Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi! La multi ani! 2. Sa primesti flori de ziua ta... Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare... La multi ani! 3. Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii... si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani! Sper sa te fi ajutat !:)

bibibibibi: merci!
misterious3: cpl,coroana?
Alte întrebări interesante