Studii sociale, întrebare adresată de bobocalexandra55, 8 ani în urmă

Vă rog ajutați mă dau coroana pentru mâine urgent îmi pune notă​

● Identificați nevoi/ probleme cu privire la drepturile copilului.

● Evaluați posibilitatea de a răspunde acestor nevoi/ probleme

● Luați o decizie cu privire la tema proiectului. Pasul I ALEGEREA TEMEI Este etapa în cadrul căreia se vor identifica o serie de nevoi/ probleme cu privire la drepturile copilului.
Pasul II ELABORAREA FIȘEI DE PROIECT Este etapa în care se va realiza proiectarea întregii activități a proiectului.
Pasul III DERULAREA PROIECTULUI PROPUS Este etapa în care se vor realiza activitățile propuse în proiect, respectându-se fișa proiectului.
Pasul IV EVALUAREA PROIECTULUI PROPUS Evaluarea proiectului se va realiza atât la finalul cât și pe parcursul proiectului.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DarknesswolfAlpha
5

Răspuns:

• copii niciodată nu sunt ascultați indiferent cât de gravă poate fi o problemă, și mereu un adult trebuie să decidă în locul lui chiar și în situații critice, și nimănui nu-i pasă dacă decizia adultului este în potriva copilului, pentru ai face rău, sau este o decizie buna, copii mereu fiind readuși drastic la tăcere deplină, ne având voie să-și exprime dorința, sau nevoia, și dacă ies ei în fața cu problema lor nimeni nu-i va asculta, nu le va oferi seriozitate și nu-i vor asculta atâta timp cât un adult nu confirmă, acesta fiind deobicei părintele sau tutorele legal, care nu mereu vor binele copilului, și majoritatea problemelor sunt cauzate tocmai de ei. Deci în concluzie țipătul de ajutor al copiilor este mereu readus la tacere de adulți.

•protectia copilului nu i-a deloc inițiativa și se ocupă de probleme din an în Paște , și atunci foarte superficial, și nimeni nu i-a în serios aceste probleme care umbla pe sub nasul tuturor...


DarknesswolfAlpha: sper ca te-am ajutat macar putin,succes
DarknesswolfAlpha: ^^
bobocalexandra55: mulțumes
DarknesswolfAlpha: cu drag!
DarknesswolfAlpha: multumesc pentru folow!!
Alte întrebări interesante