Limba română, întrebare adresată de stiluo, 8 ani în urmă

Va rog ajutati ma descrie casa din copac si cu o compunere dupa casa asta​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioanamaria5417
6
Căsuța din copac

Era vacanta de vara. Scoala abia s-a terminat si avem tot timpul la dispozitie sa ne jucam.
Cuprins
Am ajuns la țară. Acolo, bunica ne aștepta cu brațele deschise, fericita ca ne revede după atâta timp. Am mâncat iar după am mers prin livada. Acolo erau foarte mulți copaci destul de mari. Intre timp, a venit încă câțiva băieți și varul meu. Ne-am gândit ce am putea da facem.
Dintr-o dată, un băiat de acolo ne-a spus că ar fi frumos sa construim o căsuța în copac. Toti am fost de acord, și am trecut la treaba. Fiind foarte cald si lucrând eram toți transpirați dar nu ne pasa doar de finalizarea casutei. După aproape două săptămâni de muncă grea, căsuța a fost terminată. Toti eram mandrii de noi ca am construit asa ceva. Am adus un covor, mai multe jucării și am stat 6 ore in acea căsuța.
Încheiere
Nu o sa uit niciodată acea căsuța si voi veni cu orice ocazie acolo pentru a ma juca în ea!

sper sa te ajute!:)

stiluo: Multumesc
dinueduard70: cu placere
ioanamaria5417: cu drag,Stiluo
Răspuns de dinueduard70
3

Răspuns:

Într-o zi de vara eu împreună cu prieteni am decis sa facem o casa din copac in spatele curtei mele.Nu am putut face deoarece nu aveam mare fota pentru a ridica materiale necesare , așa că l-am chemat pe tata și el ne-a urca materialele. Nu am terminat casa pentru că sa inserat. A doua zi am reușit să face casa înăuntrul ei era spațios dar pe dinafară fara părea mica, după ce am terminat casa ne-am jucat vantorul bine înțeles eu eram vânătorul și împușcă din căsuța .

A fost ziua perfecta

Alte întrebări interesante